Mardin Valisi Demirtas, Iftar Programinda Müjdeleri Verdi

Mardin’in Kiziltepe ilçesinde düzenlenen toplu iftar programina katilan Vali Mahmut Demirtas, ilçede yapilacak olan çalismalarla ilgili müjdeleri verdi.

Mardin Valisi Demirtas, Iftar Programinda Müjdeleri Verdi
Ramazan ayinin bereketi ve manevi hazzini merkez ve ilçelerde vatandaslar ile iftar sofrasinda paylasmaya devam eden Vali Demirtas, Kiziltepe Kaymakamligi ve Kiziltepe Belediyesi tarafindan Ipekyolu Mahallesi Ali Ertas Caddesi üzerinde düzenlenen iftar programinda vatandaslarla iftar sofrasinda bir araya geldi.

Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslanan iftar programinda konusan Vali Mahmut Demirtas, bereket, birlik, beraberlik ve yardimlasma ayi olan Ramazan ayinin Mardin’de çok bereketli geçtigini söyledi.

Mardin genelinde yaklasik 10 bin aileye sicak yemek ulastirildigini belirten Vali Demirtas, “Ilçe kaymakamimiz çok ciddi anlamda vatandaslarimiza hem gida yardimi hem de evde bakima muhtaç sicak bir yemek yapan vatandaslarimiza da aksamlari yemek götürüyor. Ayni zamanda tüm kaymakam ve belediye baskanlari arkadaslarimiz aksamlari sokaklarda, caddelerde veyahut dügün salonlarinda sicak yemek veriyorlar” dedi.



Otogar ve Millet Bahçesi müjdeleri verildi

Konusmasina Kiziltepe ilçesinde yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalara deginen Vali Demirtas, “Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili ve Vali olarak geldigimiz günden beri Mardin’de oldugu gibi Kiziltepe’de de güzel hizmetlere imza atiyoruz. Yatirimlar yapiyoruz. Geçen yil Kiziltepe’ye 127 kilometre sathi kaplama yaptik. Ve yine 20 kilometrenin üzerinde de asfalt beton döktük. Su an üzerinde bulundugumuz Ali Ertas Caddesini geçen yilin sonlarina dogru bitirdik. Burasi tozdan topraktan geçilmiyordu. Simdi vatandaslarimiz oturup yemek yiyebiliyor. Iftarini burada yapabiliyor. Bu da bizim açimizdan çok sevindirici. Allah nasip ederse bu sene dünya ve Türkiye standartlarina uygun bir otogar yapacagiz, ihaleye çiktik. Burada içme suyu sebekesini, kanalizasyonlarini yapiyoruz. Yine Allah kismet ederse Sayin Cumhurbaskanimizin talimatlariyla 150 dekar büyüklügünde Türkiye standartlarinin çok üzerinde güzel bir Millet Bahçesi yapacagiz. Yardim ve dayanisma ayinda insallah birbirimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacagiz. Dayanismamizi, yardimlasmamizi artiracagiz. Birbirimizle güzel geçinecegiz. Allah için sevecegiz birbirimizi” seklinde konustu.

Iftar programina Vali Demirtas, Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Hüseyin Çam, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA