Iskilip'te Hos Geldin Bebek Uygulamasi Devam Ediyor

Iskilip Belediyesi tarafindan baslatilan hos geldin bebek uygulamasi devam ediyor.

Iskilip'te Hos Geldin Bebek Uygulamasi Devam Ediyor
Iskilip Belediye Baskani Ali Sülük’ün talimatlariyla sosyal belediyecilik faaliyetleri çerçevesinde 2 yil önce hayata geçirilen uygulama ile yeni dogan bebeklerin ailelerine bebek çantasi Iskilip Belediyesi tarafindan hazirlanarak hediye ediliyor.

Baskan Ali Sülük “Sosyal Belediyeciligi, hayata geçirdigimiz projelerimizle devam ettiriyoruz. Yeni dogan yavrularimizi ve ailelerimizi ziyaret ederek hem tebrik ediyor hem de hazirladigimiz bebek paketleri ulastiriyoruz. Belediye olarak, her vatandasimizin dogumundan ölümüne kadar hizmetinde olmaya devam edecegiz” dedi.

Hediye çantasinda, bebek bezi, pisik kremi, sampuan, biberon, emzik, islak mendil, bebek battaniyesi, pudra ve bebek çantasi bulunuyor.

Sosyal belediyecilikte faaliyetlerini önemsediklerini dile getiren Belediye Baskani Ali Sülük, "Ilçemizde yeni dogan bebeklerin ilk hediyesi belediyemizden. Ilçemizde dünyaya yeni gelen her çocugumuzun ziyaretine gidiyoruz. Ailelerimizin sevinçlerine ortak oluyoruz. Vatanina, milletine, devletine ve dinine bagli nesiller yetismesini yüce Allah’tan niyaz ederim" seklinde konustu.

Aileler ise, belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarini belirterek, hediyeler için Iskilip Belediyesi’ne tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA