Fizik Tedavi Ile Yeniden Yürümeye Basladi

Hatay’da sol diz kapagi (patella) kirigi ameliyati olduktan sonra uzun süre hareketsizlikten kaslarda zayiflik, hareket kaybi ve yürüme güçlügü görülmesi nedeniyle Iskenderun Gelisim Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Mahmut Aslan’a basvuran Deniz Seküçoglu, uygulanan fizik tedavi ile tekrar yürümeye basladi.

Fizik Tedavi Ile Yeniden Yürümeye Basladi
Deniz Seküçoglu’na uyguladiklari tedavi hakkinda bilgilendirmede bulunan Uzm. Dr. Mahmut Aslan, “Hastamiz, yaklasik iki ay önce diz kapagi kirigi nedeniyle opere oldu. Fizyoterapistimiz Linda Arslan ile birlikte hastamizi fizik tedaviye aldigimizda, hasta kas zayifligindan ötürü bacagini kaldiramiyordu. Elektroterapi ve fizik tedavi ajanlarini kullanarak, yaklasik bir haftalik tedaviyle hasta; sol dizini bükmeye, bacagini oturdugu yerden kaldirmaya basladi ve eski sagligina kavustu” dedi.

Sagligina kavusan Deniz Seküçoglu ise tesekkürlerini sunarak, “Iki ay önce dizimden basarili bir ameliyat geçirdim. Ama hareket kisitliligi devam ediyordu ve bacagimi kaldiramiyordum. Ardindan doktorum Mahmut Bey’e basvurdum. Planladigi fizik tedavi programiyla tekrar eski sagligima kavustum. Fizik tedavi ekibine çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA