Baskan Asgin, Ülkücü Gençlerle Bir Araya Geldi Açiklamasi 'Cumhur Ittifaki Tarih Yaziyor'

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi tarafindan Çorumlu Obasi Gençlik Kamp Merkezi’nde düzenlenen programda ülkücü gençlerle bir araya geldi.

Baskan Asgin, Ülkücü Gençlerle Bir Araya Geldi Açiklamasi 'Cumhur Ittifaki Tarih Yaziyor'
Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Baskani Orhan Tosik, vakif yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayida gencin katildigi programda konusan Baskan Asgin, heyecani bol, vatan, millet, bayrak ve ezan sevgisiyle gönlü dopdolu olan gençlerle beraber olmaktan duydugu mutlulugu ifade etti.

Çorumlu Obasi Gençlik Kamp Merkezi’ne gelen gençlere tesekkür eden Baskan Asgin, "Sahitlik edecegimiz anlardan geçiyoruz. Yeryüzünde birçok noktada zulüm var, sikinti var. Türk beklenendir diye yönler hep buraya dönmüs. Libya’da orda zulüm var sikinti var bütün oklar Türkiye’yi gösteriyor. Azerbaycan türkü kardeslerimiz sikintidalar, isgal altindalar yönleri hep bu yönde. Buraya bakiyorlar buradaki birliktelige bakiyorlar Cumhur Ittifakina bakiyorlar. Ondan sonra da bu birliktelik varsa, bu beraberlik varsa bu kardeslik varsa tipki tarihte oldugu gibi zulme zalime firsat vermemisse su andaki birlik ve beraberlik de emin olun dosta güven düsmana korku veriyor" diye konustu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz 2016’da Türk milletimizin sanli mücadelesinin yeryüzündeki mazlumlara umut oldugunu, zalimlerin korkulu rüyasi oldugunun altini çizen Baskan Asgin, "Tarih boyunca nerede bir zulüm varsa onun karsisinda dimdik duran tek bir ülke, tek bir millet var. O da aziz Türk milletidir. Bu birliktelik, Cumhur Ittifaki gerçekten tarih yaziyor. Inaniyoruz ki uzun yillar sürecek bu ittifak. Necmettin Erbakan’larin, Alparslan Türkes’lerin açtigi yolda Recep Tayyip Erdogan’lar Devlet Bahçeli’ler el ele gönül gönüle milletin önüne düstüler. Arkalarinda onlara inanan bir millet var. Bu adimlarin sonu insallah zafer olacak" seklinde konustu.

Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Baskani Orhan Tosik de yaptigi konusmada, ülkücü gençleri yalniz birakmadigi için Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a tesekkür etti. Tosik, “Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi olarak her zaman oldugu gibi günümüzde de imanli, ihlasli, vatanini, milletini seven dinine, devletine faydali çag yakalayan gençlik yetistirmenin derdindeyiz. Ne Amerika ne Rusya ne Çin her sey Türklük için” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA