Edirne'de Polis Ekipleri Vatandaslara Hem Hediye Dagitti, Hem Brosürle Bilgilendirdi

Edirne’de Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 177. yil dönümü dolayisiyla vatandaslara çesitli hediyeler ve tanitici brosürler dagitildi.

Edirne'de Polis Ekipleri Vatandaslara Hem Hediye Dagitti, Hem Brosürle Bilgilendirdi
Her yil 4-10 Nisan arasi Polis Haftasi olarak kutlaniyor. Edirne’de Ilk olarak çelenk töreni düzenleyen Emniyet Teskilati, daha sonra ise kentin en islek noktalarindan birisi olan Saraçlar Caddesi’nde stant açti. Stantlari ziyaret eden Edirne Il Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, dagitilan hediyeler hakkinda bilgi alarak vatandaslarla da sohbet etti.

4-10 Nisan tarihleri arasinda kutlanan ‘Polis Haftasi’ etkinlikleri çerçevesinde Edirne Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan açilan stant hem çocuklar hem de vatandaslar tarafindan yogun ilgi gördü.

Saraçlar Caddesi önünde açilan stantta bir araya gelen Toplum Destekli Polislik, Narkotik Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele Sube Müdürlükleri ve Yunus Timleri, KADES, En Iyi Narkotik Polisi Anne, bilinçli güvenli internet kullanimi, 112 Acil Çagri Merkezi, iletisim yolu ile dolandiricilik, HAYDI konulariyla ilgili vatandaslari bilgilendirdi.

Etkinlikte tanitici brosürler ile çesitli hediyeler dagitilirken, motosikletleriyle etkinlikte yer alan yunus polisler de özellikle çocuklar tarafindan yogun ilgi gördü. Aileleriyle birlikte polislerin yanina giden minikler, motosiklete binerek fotograf çektirdi.

Polislerin her zaman her yerde vatandasin yaninda oldugunu söyleyen Ibrahim- Gizem Güneri çifti çocuklarinin da ileride polis olma hayali oldugunu aktardi.

Büyünce polis olmak istedigini söyleyen 4 yasindaki Deniz Güneri, polisleri çok sevdigini söyledi.

Kaynak: İHA