Bedensel Engelli Bilal'in Yüzünü Güldüren Dogum Günü Sürprizi

Osmaniye’de bedensel engelli Bilal Kaçmaz için Belediye Sosyal Destek ekipleri sürpriz dogum günü kutlamasi düzenledi. Duygusal anlarin yasandigi dogum günü kutlamasinda Bilal Kaçmaz, cep telefonuna “Çok sevindim. Canimsiniz” yazarak ekiplere tesekkür etti.

Bedensel Engelli Bilal'in Yüzünü Güldüren Dogum Günü Sürprizi
Osmaniye Belediyesi Sosyal Destek ekipleri, 36 yasindaki bedensel engelli Bilal Kaçmaz için dogum günü sürprizi hazirladi. Kaçmaz’in baklava sevdigini ögrenen ekipler, sürpriz dogum günü için bir tepsi baklava aldi. Baklava, pizza ve hediyeleri hazirlayan ekipler, daha sonra Alibekirli Mahallesi’nde bulunan evinde ailesi ile birlikte yasayan Bilal Kaçmaz’i ziyaret etti. Baklava tepsinin üzerine yerlestirilen mumlarin yakilmasiyla ’Iyi ki dogdun, mutlu yillar Bilal’ diyerek içeriye giren ekipler, Kaçmaz’in dogum gününü kutladi. Kardesi Dilek Yazgan ile birlikte mumlari üfleyen Bilal Kaçmaz yeni yasini kutladi. Belediye Baskani Kadir Kara tarafindan gönderilen çesitli hediyeler de Bilal’e takdim edildi.

Duygusal anlarin yasandigi sürpriz dogum günü kutlamasinda Bilal Kaçmaz’in kardesi Dilek Yazgan mutlu olduklarini ifade ederken, Bilal Kaçmaz da cep telefonuna “Çok sevindim. Canimsiniz” yazdiktan sonra kalbine dokunarak ekiplere tesekkür etti.
Kaynak: İHA