Aksaray'da Sokak Hayvanlari Için Mama Ve Su Birakildi

Aksaray Belediyesi tarafindan sehrin birçok noktasina yerlestirilen mama ve su kaplarina belediye ekipleri ve üniversite ögrencileri mama ve su birakti.

Aksaray'da Sokak Hayvanlari Için Mama Ve Su Birakildi
Aksaray Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekipleri, hayvan dostu belediyecilik örnegi sergileyerek günün her saatinde sokak hayvanlarinin bakim ve tedavisini gerçeklestiriyor. Belediyenin yaptigi bu uygulamaya farkindalik olusturulmak amaci ile üniversiteli gençlerde dahil edildi. Park ve bahçelere daha önceden yerlestirilen mama ve su kaplarina üniversite ögrencileri mama ve su doldurdu. Üniversiteli gençler Aksaray Belediyesi tarafindan sokak hayvanlarina karsi gösterilen hassasiyeti memnuniyetle karsiladiklarini söyledi.

Aksaray Üniversitesinde egitim alan gençler, sosyal hayatlari içerisinde parklarda ve açik alanlarda karsilastiklari su ve mama kaplarinin doldurulmasi için duyarli olunmasi gerektigini ifade etti.

Gençler, sokak hayvanlarinin beslenmesi, barindirilmasi ve rehabilite edilmesi amaci ile birçok çalisma yürüten Belediye Baskani Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA