Köpekten Kaçarken Araç Çarpan Genç Kizin Yogun Bakimdaki Yasam Mücadelesi Sürüyor

Isparta’da arkadasiyla kaldigi yurda dogru yürüdügü sirada karsisina çikan köpekten korkarak yola atlayan ve agir yaralanan 20 yasindaki Rabia Kalli’nin yasam mücadelesi sürüyor.

Köpekten Kaçarken Araç Çarpan Genç Kizin Yogun Bakimdaki Yasam Mücadelesi Sürüyor
Olay, Pazartesi günü Istanbul Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadasiyla birlikte kaldiklari yurda dogru yürürken karsilarina çikan köpekten korkan 20 yasindaki psikoloji bölümü ögrencisi Rabia Kalli, kendini yola atti. O esnada yoldan geçen bir otomobil ise genç kiza çarpti. Çarpmanin etkisiyle genç kiz agir yaralanarak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesine kaldirildi. Acil bölümünde yapilan müdahalenin ardindan Rabia Kalli’nin kafa travmasi geçirmesi sebebiyle yogun bakima alindigi ögrenildi.

"Yogun bakimda yasam mücadelesi sürüyor"

Son yapilan açiklamada ise doktorlar tarafindan sürekli takip edilen 20 yasindaki psikoloji ögrencisi Rabia Kalli’nin kafa travmasi geçirmesi sebebiyle Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi anestezi yogun bakim ünitesinde yasam mücadelesinin sürdügü ve hala daha saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.
Kaynak: İHA