Giresun Belediye Baskani Senlikoglu'na Turizm Ve Tanitma Derneginden Ziyaret

Giresun Turizm ve Tanitma Dernegi Baskani Ugur Karaibrahimoglu ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nu ziyaret ederek Giresun turizmine iliskin yaptiklarini çalismalar ve belirledikleri hedefler hakkinda görüs alisverisinde bulundular.

Giresun Belediye Baskani Senlikoglu'na Turizm Ve Tanitma Derneginden Ziyaret
Baskan Aytekin Senlikoglu’nu makaminda ziyaret eden Ugur Karaibrahim’e dernek yöneticilerinden Sükrü Konanç, Tahsin Dervisoglu, Adem Biçakçi ve Ufuk Kekül eslik etti.

Turizm ve Tanitma Derneginin köklü bir dernek oldugunu ve 1970’li yillardan itibaren Giresun’da varligini sürdürdügünü ifade eden Ugur Karaibrahim, “Turizm hepimizin ortak paydasi. Bu noktada ayrimiz, gayrimiz yok. Ilimizin turizm yoluyla kalkinmasi ve gelismesi için dernek olarak bütün kisi ve kuruluslarla ve tabi en basta da belediyemizle uyum ve is birligi içinde çalismalar yapmak istiyoruz. Yeni seçilen yönetim kurulu olarak sizi bu amaçla ziyaret edip görüs alisverisinde bulunmak istedik” dedi.

Baskan Senlikoglu, dernek yöneticilerine belediyenin turizm projelerine iliskin bilgi verdi. Turizmin en öncelikli konulardan birisi oldugunu belirten Senlikoglu, Giresun Kalesi, Giresun Adasi, Plajlar Bölgesi, Kentsel Dönüsüm, Zeytinlik, Gedikkkaya ve diger projelerine iliskin çalismalarini anlatti.
Kaynak: İHA