Akdagmadeni'nde Siir Ve Müzik Dinletisi Begeni Topladi

Akdagmadeni Belediyesi’nin destekleri Kültür Sanat ve Edebiyat Dernegi’nin çalismalari sonucunda ilçede gerçeklestirilen siir ve müzik dinletisi programi büyük begeni topladi.

Akdagmadeni'nde Siir Ve Müzik Dinletisi Begeni Topladi
Akdagmadeni Belediyesi konferans salonunda yapilan programa ilgi yogun olurken Türkiye’nin farkli bölgelerinden sairler ve ozanlar programda birbirinden degerli eserleri seslendirdiler. Program siir dinletileri, ozanlarin atismalari ve eserlerini seslendirmelerinin ardindan plaket takdimiyle son buldu

Ilçenin sosyal ve refah seviyesini arttiracak sanata ve kültüre katki sunacak etkinlikleri vatandaslarla bulusturmaya devam ettiklerini söyleyen Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, “Degerli sairlerimiz ve kendilerini alaninda kanitlamis halk kültürünü en iyi yansitan ozanlarimiz birbirinden güzel eserleri vatandaslarimiz ile bulusturdu. Akdagmadeni Belediyesi olarak ilçemizde bu tür etkinliklerin artmasi ve sürekli hale gelmesi için planlamalarimizi yapiyoruz. Siir ve müzik dinletisi etkinliginin düzenlenmesinde emegi geçen basta Akdagmadeni Kültür Sanat ve Edebiyat Dernegi’ne, ülkemizin dört bir yanindan ilçemize gelerek programa katilan sair ve ozanlarimiza bugün burada bizleri yalniz birakmayan ilçemizin degerli kalemleri ve müzisyenleri ile her seyin en iyisine layik olan kiymetli vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Akdagmadeni Kültür Sanat ve Edebiyat Dernegi Baskani Osman Sahbaz ise “Akdagmadeni’nde kültür ve sanat alaninda farkli etkinlikler düzenleyerek ilçenin tanitimina ve kültürüne katkida bulunmak istediklerini söyledi.



Düzenlenen etkinlige Ilçe Kaymakami Fatih Topuz, belde belediye baskanlari, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kurum amirleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA