Çöpten Ihtiyaç Sahiplerinin Saglik Giderleri Karsilanacak

Giresun sahil temizliginden toplanan atiklar geri dönüsüme verilerek, elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi vatandaslarin saglik ihtiyaci karsilanacak.

Çöpten Ihtiyaç Sahiplerinin Saglik Giderleri Karsilanacak
Giresun Belediyesi öncülügünde Giresun Üniversitesi ile is birligi yapilarak kumsallarda olusan kirlilik temizlendi. Giresun sahillerinde yürütülen temizlik çalismasiyla birlikte toplanan çöplerin geri dönüsüme verilerek elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi vatandaslarin saglik giderlerinde karsilanacagi belirtildi.

Çöp toplama etkinligine katilan Giresun Üniversitesi Çevre Toplulugu Baskani ve Makine Mühendisligi 4. Sinif ögrencisi Belkis Demirdag, düzenlenen son derece anlamli oldugunu ifade ederek, “Yaptigimiz çalismayla birlikte hem sahilleri temizleyip hem de ihtiyaç sahibi bir vatandasa destek olunmasi bizleri son derece mutlu etti. Bu temizlik çalismalarinin periyodik olarak yapilmasi taraftariyiz. Belediye Baskanimiz Aytekin Senlikoglu’na Gençlik ve Spor Bakanligimiza, danisman hocamiz Özlem Tunç Dede ve etkinlige katilan tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu ise “Bizler kiyilarimizin temiz olmasi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Insanlarimizi da çevre temizligi ve doga koruma kapsaminda bu tarz projelerle tesvik etmeye çalisiyoruz. Çevreye olan duyarliligimizi göstermemiz gerekiyor. Bu konudaki çalismalarimizi araliksiz olarak sürdürecegiz. Bu etkinlik sonucunda ihtiyaç sahibi bir vatandasimiza saglik destegi verilecek olmasi bizleri ayrica mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA