Altindag Belediyesi Kütüphaneleri Artik Dijital Uygulamada

Altindag Belediyesi kütüphaneleri dijital platforma tasindi. "Altin Kütüphane" uygulamasi, üyelerin hayatina büyük kolaylik sagladi.

Altindag Belediyesi Kütüphaneleri Artik Dijital Uygulamada
Altindag Belediyesi, ilçede bulunan kütüphaneleri dijitale tasidi. "Altin Kütüphane" uygulamasi sayesinde kullanicilar, üye olduklari kütüphanede kitap ismine göre ya da yazar ismine göre kitap aramasi yapabiliyor. Uygulama ayrica kullanicilara istedikleri kitabi ayirtma ve toplam kitap sayisini görebilme imkani da taniyor. Uygulamayi telefonuna indiren bir kullanici, kütüphaneye gitmeye gerek kalmadan pek çok islemi çevrimiçi olarak halledebiliyor. Uygulama Appstore ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

"Uygulama büyük begeni topladi"

Altindag’i her bakimdan öne çikarmak için özel projeler gelistirdiklerini söyleyen Altindag Belediye Baskani Asim Balci, "Kütüphanelerimiz Altindagli vatandaslardan büyük ilgi görüyor. Yogunlugu biraz olsun rahatlatmak için kitap arama, sorgulama, ayirtma gibi bazi islemleri çevrimiçi platforma tasidik. Kullanicilarin hem hayati kolaylasti ve hem de zaman kazandirdi. Uygulama büyük begeni topladi" ifadelerini kullandi.

Baskan Balci, teknolojiyi yakindan takip etmeye ve her alanda teknolojik uygulamalari hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA