Osmaniye'de Sivi Yag, Seker Ve Fahis Fiyat Denetimi

Osmaniye’de sivi yag ve seker stokçulugu ile fahis fiyat uygulamalarina karsi marketlerde denetim yapildi. Denetimlere katilan Vali Erdinç Yilmaz, fahis fiyat uygulamalarina ve haksiz kazanca izin vermeyeceklerini söyledi.

Osmaniye'de Sivi Yag, Seker Ve Fahis Fiyat Denetimi
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, kent genelinde sivi yag ve seker stokçulugu ile fahis fiyata karsi denetim yapti. Tarim ve Orman Il Müdürü Mustafa Ilmeç ile Ticaret Il Müdürü Ayhan Bozok’un da yer aldigi denetimlerde marketlerin reyonlarindaki sivi yag ve seker fiyatlari ile depolardaki stok durumlari incelendi. Firsatçilik yapanlara firsat verilmeyecegini belirten Vali Yilmaz, Osmaniye’de stokçuluga, fahis fiyat uygulamalarina ve haksiz kazanca izin vermeyeceklerini söyledi.



Denetimlerde KDV uygulamalari hakkinda bilgiler de alan Vali Erdinç Yilmaz, “Stokçuluk ve firsatçilik yapanlara karsi denetimlerimiz etkin bir sekilde sürüyor. Denetimlerimize devam edecegiz. Haksiz fiyatlandirma yapilmasina, stokçuluk ve firsatçilik yapanlara asla firsat verilmeyecek" diye konustu.

Kaynak: İHA