Yollar Buz Pistine Döndü, 15 Araç Birbirine Girdi

Yozgat’ta kar yagisi sonrasi hava sicakliginin hissedilir derecede düsmesi nedeniyle yolda olusan buzlanma kazalara neden oldu. 15 aracin karistigi kaza ani saniye saniye kameralara yansidi.

Yollar Buz Pistine Döndü, 15 Araç Birbirine Girdi


Yozgat-Ankara karayolu E-88 sehir merkezinde buz pistine dönen yollar kazalari da beraberinde getirdi. Ilk belirlemelere göre 15 araç kazaya karisirken bir tirin kaza yapan araçlara çarpmasi sonucu yol trafige kapandi. Araçlarin kaza anlari kameralara yansidi. Kaza sonrasi ekiplerin yollarda tuzlama çalismasi yapmasi dikkat çekti. Yozgat-Ankara karayolu bir saat süre ile trafige kapatildi. Kaza anini anlatan Mahmut Canpolat, “Yozgat’ta yollarda olusan buzlanma nedeniyle 15 araç birbirine girdi. Kazalar ardi ardina oldu çok yogun bir sekilde yollar buz. Yollar buz pistine döndü araçlar ilerleyemiyor. Yol trafige kapandi” dedi.

Önder Aydin isimli vatandas ise “Asiri buzlanma var. Rabbim esirgedi, onlarca araç birbirine girdi. Kazalar ucuz atlatildi” seklinde konustu.

Yollarda önlem alinmadigini söyleyen Fazli Akgül ise “Su anda yaklasik 15’e yakin kaza var, tir kaydi araçlar birbirine girdi. Ekipler yeni geldi. Hiçbir önlem alinmadi ve kazalara davetiye çikarildi” diye konustu.

(Bahadir Muhlis Gökgül / IHA)
Kaynak: İHA