AEDAS Isparta'da 400'Ü Askin Personelle Sahada

Isparta’da etkili olan kar yagisinin ardindan tedbirlerini arttiran Akdeniz Elektrik Dagitim A.S., 400’ü askin personelle sahada görev yaparken, 45 jeneratör ile kritik bölgelere enerji sagliyor.

AEDAS Isparta'da 400'Ü Askin Personelle Sahada
Isparta’da 2 Mart Çarsamba günü aksam saatlerinde etkili olan kar yagisinin ardindan kentte farkli noktalarda kar ve buz yükü nedeniyle enerji hatlarinda arizalar meydana geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez Isparta’ya gelip gelismeleri yakindan takip ederken Akdeniz Elektrik Dagitim A.S. (AEDAS), TEDAS Genel Müdürlügü’nün koordinasyonu ile Türkiye’nin farkli bölgelerinde görev yapan dagitim sirketlerinden gelen destek ekiplerle birlikte 400’ü askin saha personeli, 100’ü askin araç ve is makinesiyle enerji hatlarinda yasanan sorunlarin çözülmesi için personel ve araç sayisini artirarak çalismalarina devam ediyor.

Konuyla ilgili Akdeniz Elektrik Dagitim A.S.’den yapilan açiklamada, 45 jeneratör ile bölgede kritik noktalara da enerji saglandigi belirtilerek vatandaslarin magduriyetini ortadan kaldirmak için bütün imkanlarin seferber edildigi, tüm ekiplerin 7/24 görev basinda oldugu bilgisi paylasildi.
Kaynak: İHA