Milletvekilinin Merhameti Ve Kurtardigi Köpegin Sadakati Duygulandirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekilli Yücel Bulut’un 8 ay sonra bakimini üstlendigi av köpegi Joli ile bulusmasinda renkli görüntüler yasandi.

Milletvekilinin Merhameti Ve Kurtardigi Köpegin Sadakati Duygulandirdi
MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un esi Daye Hatun Bulut, Manisa’da kazada yaralanarak barinaga birakilan av köpegini sahiplendi. Bulut, tedavisi yaptirilan Joli isimli köpegi Ankara’da yaklasik 6 ay evlerinde bakimini yapti. MHP’li Bulut ve esi çok sevdikleri av köpeginin dogasina uygun bir yerde yasamasinin uygun olduguna karar verdi. Tokat’in Pazar Ilçesine bagli Üzümören Beldesinde Ilkay Atli’ya teslim edilen köpek dogal yasam alaninda beslenmeye basladi.

Yaklasik 8 ay sonra bir dizi ziyaretler için Üzümören Beldesinde partilileri ziyaret eden Bulut, Joli’yi de bu vesile ile görme imkanina sahip oldu. Joli’nin tasmasindan çözülerek birakilmasinin ardindan yasadigi sevinç cep telefonu kameralarina yansidi. MHP’li Bulut zerine atlayarak adeta sevinçten ne yapacagini sasiran köpegini doyasiya sevdi. Joli isimli köpegin aylar geçse de kendisini sahiplenen, tedavi ettirerek bakimini üstlenen bir kisiyi unutmadigini göstermesi ise görenleri duygulandirdi.

Köpegin kendisini unutmamasina sevinen Milletvekili Bulut, “Hayvanlar hiç bir sevgiyi karsiliksiz birakmayan birer emanettir. Hayvanlara kötü muamele edenler, vicdan yoksunu hastalikli kisiliklerdir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA