(Özel) Internetten Askida Yemek Uygulamasi Baslatti

Bursa’da bir isletmeci internetten askida yemek uygulamasi baslatti. Hayirseverler ihtiyaci olanlara uygulama üzerinden yemek ismarlayabiliyor.

(Özel) Internetten Askida Yemek Uygulamasi Baslatti
Osmangazi ilçesinde faaliyet gösteren firin isletmecisi hayirseverlerin internetten ihtiyaç sahiplerine yemek ismarlayabilecegi uygulamayi hayata geçirdi. Hayirsever firinin uygulamasina girip istedigi kadar yemek siparisi veriyor. Ihtiyaci olanda uygulamaya girip ücretsiz yemekleri evine siparis edebiliyor. Ihtiyaç sahibinin ücretsiz olarak verdigi yemekler evlerine kadar geliyor. Bu sekilde hayirsever ve ihtiyaç sahibi bir birini görmüyor.

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulasmak için böyle bir uygulama baslattigini ifade eden Firin Sahibi Serkan Erötcü, "Bizim firinin internetten uygulama ile satislari bulunuyor. Buraya giren hayirseverler askida yemek alabiliyor. Aldiklari her yemek sistemde gözüküyor. Ihtiyaci olan vatandaslar da uygulamayi kullanip buradaki hayirseverin satin aldigi yemegi ücretsiz sekilde siparis verebiliyor. Bu sekilde hayirsever ve ihtiyaci olan bir birini görmüyor. Yemekler ihtiyaci olanin evine kadar ücretsiz sekilde ulasiyor. Ne kadar çok hayirsever yemek siparisi verirse o kadar çok ihtiyaç sahibine ulasiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA