Kayak Merkezinde Halayli Kayak Keyfi

Kayakseverlerin yogun ilgi gösterdigi Ardahan Yalnizçam Kayak Merkezi renkli görüntülere sahne oluyor.

Kayak Merkezinde Halayli Kayak Keyfi
Ardahan’in en gözde kayak merkezlerinden Yalnizçam’a hafta sonu tatili dolayisiyla gelen ziyaretçiler, hem kayak yapmanin hem de kar üzerinde halay çekmenin keyfini yasadi. Tatilciler kayak merkezinde kizak ve kayaklarla kaydi, kar üzerinde halay çekerek doyasiya eglendi.

Yalnizçam kayak merkezi son yillarda gözde kayak merkezlerinden biri haline geldi. Her geçen gün de buraya olan ilgi artti.

Kayaksever Halil Ibrahim Mert, Yalnizçam kayak merkezinde günesli havada kayak yapmanin tadini çikardiklarini söyleyerek, "Daha çok kayakçi ve snowboardculari burada misafir ediyoruz. Bugün de arkadaslar bir gösteri yarisi organize ettiler. Burada hava çok güzel, kaliteli pist alanlari var, kar kalitesi çok iyi ve ormanlik alanlarin da olmasi bir çok farkli seçenek sunmakta" ifadelerini kullandi.

Mehmet Ünal ise Yalnizçam’in sakli bir cennet oldugunu söyledi.

Yaptiklari organizasyon ile sakli bu cenneti tanitmak istediklerini belirterek, "Palandöken ve Sarikamis gibi kayak tesislerinin yaninda bilinmeyen bir cennet, sakli bir cennet burasi. Insanlarin ilgisini çekmek için burada bir organizasyon düzenledik. Bu konuda Belediye Baskani Faruk Demir’in büyük katkisi oldu. Bugün hava günesli, pistler çok güzel ve yüksek seviyede kar var. Herkesi Ardahan Yalnizçam Kayak Tesisleri’ne bekliyoruz" dedi.

Ardahan Belediyesi’nin katkilariyla da profesyonel bazi kayakçilar gösteri yapti. Yogunlugun olustugu merkezde kayak yapanlar ayni zamanda müzik esliginde halay çekti.
Kaynak: İHA