ÇOMÜ Gönüllülerinden Akçapinar Ortaokulu'na Destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal Iletisim Koordinatörlügü Sosyal Sorumluluk Birimi faaliyetleri çerçevesinde sürdürülen kampanyalara bir yenisi daha eklendi. ÇOMÜ’lü gençler Akçapinar Ortaokulu’nda egitim gören miniklere kitap, kirtasiye ve giysi destegi sagladi.

ÇOMÜ Gönüllülerinden Akçapinar Ortaokulu'na Destek
ÇOMÜ’lü ögrenciler tarafindan Merkez ilçeye bagli Akçapinar Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneyi iyilestirme, kirtasiye ve giysi destegi kampanyasi tamamlandi.

25 Mart Cuma günü Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danismani Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgin, Doç Dr. Nursen Çördük, Dr. Ögretim Üyesi Güngör Hacioglu ve gönüllü ögrencilerden olusan ekip, Akçapinar Ortaokulu’nda ögrencilerle bulustu. Gönüllü ekip, Akçapinarli ögrencilere hediye paketlerini takdim etti. Akçapinar Ortaokulu’nda egitim gören miniklere; kalem, cetvel seti, kalemlik, silgi, defter, kalemtiras, çorap, pantolon ve kitap gibi malzemeler hediye edildi. Akçapinarli miniklere destek saglayan gönüllü ekip ögretmenleri ve ögrencilerin annelerini de unutmadi. Etkinlik sonrasi gönüllü ekibin ögrenciler ile geçirdigi eglenceli zaman görülmeye degerdi. Bir hafta içerisinde iki farkli kütüphaneyi iyilestirmeyi amaçlayan ÇOMÜ gönüllüleri çifte kütüphane hedefini gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA