Batman'da Yalniz Yasayan Yasli Adami Baglayip Gasp Ettiler

Batman’in Sason ilçesinde yalniz yasan 88 yasindaki adamin gece evine giren sahislar, yasli adami baglayip altin ve parasini gasp etti.

Batman'da Yalniz Yasayan Yasli Adami Baglayip Gasp Ettiler
Edinilen bilgilere göre, kimligi henüz tespit edilemeyen kisiler gece geç saatlerde Dumlupinar Mahallesi’nde ikamet eden 88 yasindaki Selim Mete’nin evine girdi. Yasli adami baglayarak çok miktarda altin ve parasini alan sahislar kayiplara karisti.

Evinde yalniz yasadigini ve çalinan altin ile parasinin tüm birikimi oldugunu belirten Mete, “Gece karanlikta evime girdiler. Kim olduklarini göremedim. Girdikleri gibi yüzümü kapatarak ellerimi ve ayaklarimi bagladilar. Hiçbir sey yapamadim. Evde bulunan tüm birikimim olan 6 büyük altini ve tüm parami gasp edip evden çiktilar. Su anda bir çay içecek param bile kalmadi. En kisa zamanda yakalanmalarini ve çaldiklari parami ve altinlarimi iade etmelerini istiyorum. Allah devletimize, güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Daima yanimda oldular, bana destek çiktilar. O günden beri jandarma ekipleri sürekli benimle ilgilendiler. Kendilerine çok tesekkür ederim” dedi.

Olayla ilgili genis çapli arastirma yürüten jandarma ekipleri, her yerde hirsizlari ariyor.
Kaynak: İHA