Batman Belediyesi Dilendirilen Hasta Çocuklari Tedavi Etti

Batman Belediyesi zabita ekipleri, dilencilere yönelik rutin denetimleri sirasinda hasta ve yaslari küçük iki kardese yardim eli uzatti.

Batman Belediyesi Dilendirilen Hasta Çocuklari Tedavi Etti
Edinilen bilgiye göre, Batman Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Safak Mahallesi’nde gerçeklestirdikleri dilenci denetiminde çocuklariyla birlikte dilenen kadini tespit ederek islem yapmak üzere ekip otosuna bindirdi. Kadinin kucagindaki bebek ile yanindaki çocugun sürekli öksürmesi ekiplerin dikkatini çekti. Öksürük ve ates belirtisi gösteren 8 aylik bebek ve 3 yasindaki çocugu hastaneye götüren zabita ekipleri, çocuklarin tedavileriyle birebir ilgilenerek sagliklarina kavusmasi için çaba sarf etti.

Yapilan tetkikler sonucunda 8 aylik Adnan ve 3 yasindaki Emir’de bogaz ve akciger enfeksiyonunun oldugu, ayrica Adnan bebegin hiçbir asisinin yapilmadigi tespit edildi. Hastanede tedavileri tamamlanan çocuklarin saglik güvencesinin olmamasi üzerine ilaç masraflarini da karsilayan belediye zabita personeli, aileyi ikamet ettikleri adreslerine kadar götürdü.
Kaynak: İHA