Kaymakam Hamza Türkmen'den Spora Ve Sporculara Tam Destek

Kagizman ilçesinde Uzakdogu ve diger brans sporlarinin gelisimi dogrultusunda, sporun tabana yayilarak çok genis kitlelere ulasmasi, daha fazla sporcu kazandirmak ve herkesin spor yapmasini saglamak amaciyla spor dalinda destegini esirgemeyen Kagizman Kaymakami Hamza Türkmen sporcu ve spor severlerin taktirini topladi.

Kaymakam Hamza Türkmen'den Spora Ve Sporculara Tam Destek
Kagizman sporuna büyük katkisi olan ve yüzlerce genç yetistiren, Spor hocasi Ferman Büyükdag “Amacimiz gençlerin ülkemize faydali bireyler olarak yetismesi, zararli aliskanliklar yerine sporla alakadar olmalari. Bu çevrede özelikle bizden destegini esirgemeyen sporun ve sporcunun yaninda olan Kagizman Kaymakami Hamza Türkmen’e tesekkürü bir borç bilirim, ayni zamanda Ilçe Milli Egitim Müdürü Suat Güner ve katkisi olan herkese bütün sporcularim adina tesekkür ederim” dedi.

Kagizman kaymakami Hamza Türkmen ise “Devlet olarak önceligimiz gelecegin teminati çocuklarimizin gerek egitim gerek sporsal faaliyetlerine destek olmak ve onlari zararli her türlü aliskanliklardan kurtarmaktir. Bu çerçevede ilçemizde spor faaliyetlerini desteklemek ve gençlerimizin sporla mesgul oldugunu görmek bizleri mutlu eder” dedi.

Kaynak: İHA