Karaman'da Polisten Kaçan Sürücü Bahçe Duvarina Çarpti

Karaman’da polisin ‘dur’ ihtarina uymayan süphelilerin içinde bulundugu otomobil, yasanan kovalamaca sirasinda bahçe duvarina çarpti. Kazada 1 kisi yaralanirken, araçtan atilan tabanca ise polis tarafindan bulundu.

Karaman'da Polisten Kaçan Sürücü Bahçe Duvarina Çarpti


Olay, saat 21.00 siralarinda Gazidükkan Mahallesi 92. Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Yunus ekibi devriye esnasinda içerisinde 2 kisinin bulundugu otomobili süphe üzerine durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarina uymayarak kaçmaya baslayan otomobil sürücüsü ile polis arasinda kovalamaca basladi.

Yasanan kovalamaca sirasinda otomobil sürücüsü, buzlanma nedeniyle kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince bir apartmanin bahçe duvarina çarpti. Kazanin ardindan ismi ögrenilemeyen araç sürücüsü olay yerinden yaya olarak kaçarken, araçta bulunan H.S. yaralandi. Yarali sahis, çagrilan ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Yunus polisleri, kovalamaca sirasinda araçtan bir seylerin atildigini fark etmesi üzerine çevrede genis çapli arastirma yapti. Yapilan aramalarda, 1 adet tabanca ele geçirildi. Tabancaya el koyan polis, silahin herhangi bir olayda kullanilip kullanilmadiginin tespiti için kriminal incelemeye gönderdi. Polis ekipleri, kaza sonrasi kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalisma baslatti. Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA