Domuz Saldirisindan Yarali Kurtulan Avci Açiklamasi 'Gidin Siz Bir De Domuzun Halini Görün'

Tokat’ta domuz saldirisindan yarali olarak kurtulan Osman Demirsoy, "Benim iki omzum kirik, gidin siz bir de domuzun halini görün. Onun daha fazla yeri kiriktir" dedi.

Domuz Saldirisindan Yarali Kurtulan Avci Açiklamasi 'Gidin Siz Bir De Domuzun Halini Görün'
Tokat’ta çay ocagi isleten Osman Demirsoy (40), arkadaslariyla birlikte hafta sonu Zile ilçesinde domuz avina çikti. Tek basina ormanlik alanda dolasirken birada domuzla karsilasan Demir, neye ugradigini sasirdi. Tüfegi ile ates açmasina firsat kalmada domuzun saldirisina ugrayan Demir, korku dolu anlar yasadi. Yerden eline geçen bir tasla Demir, kendini korumaya çalisti. Domuz olay yerinden kaçarken yarali avciya arkadaslari yardim etti. Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Saglik Arastirma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altina alinan 4 çocuk babasi Osman Demirsoy’un iki omzunda kirik tespit edildi. Ameliyat olan Demirsoy , 3 günlük tedavisinin ardindan taburcu edildi. Çay Mahallesindeki evinde istirahat eden Demirsoy, yasadigi anlari dile getirdi.

“Benim iki omzum kirik, gidin siz bir de domuzun halini görün”

Ormanlik alanda dolasirken biranda domuzun saldirisi sonucu kendini yerde buldugunu belirten Demirsoy, “Domuz bana vurunca tüfekte elimden düstü. Bende yere düsünce bir süre bogustuk. Bu sirada önce sol omzumun kirildigini hissetim. Canimin acisi ile yerden bir tas elime geçti. Kafasina gözüne, disine tasla vurayim derken sag omzumu da kirdi. Benim iki omzum kirik, gidin siz bir de domuzun halini görün. Onun daha fazla yeri kiriktir” diye konustu.

Demirsoy, domuz saldirisindan kurtulduktan sonra arkadaslarina telsizle haber verdigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA