Vali Isik Açiklamasi 'Sehit Aileleri Ve Gaziler Bizim Bas Tacimizdir'

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Sehitleri Anma Günü kapsaminda sehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Isik Açiklamasi 'Sehit Aileleri Ve Gaziler Bizim Bas Tacimizdir'
Ziyaretlerine Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde terör örgütü ile girilen çatismada sehit olan Sahin Mavi’nin ailesi ile baslayan Vali Isik, daha sonra 2018 tarihinde görev basinda iken kalp krizi geçirerek hayatini kaybeden sehit polis memuru Fevzi Ünüvar’in ailesini ziyaret etti. Ziyaret ettigi ailelerle bir süre sohbet eden Isik, “Al yildizli bayragimizin rengini aldigi tüm sehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize ise sükranlarimizi sunuyorum" dedi.

Sehit ailelerine gerçeklestirilen ziyaretlere Vali Mehmet Alpaslan Isik’i esi Munise Isik ile Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Mustafa Çetinkaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Servet Türegün katildi.

Sehit ailelerine gerçeklestirilen ziyaretlerin ardindan Vali Mehmet Alpaslan Isik, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Sehitler Günü etkinlikleri kapsaminda sehit aileleri ve gazilerle polis evinde bir araya geldi. Vali Isik burada yaptigi konusmada, Aziz vatanimizin birligi, bütünlügü ve bekasi için bu kutlu yolda canlarini veren sehitlerimizin milletimizin gönlünde farkli bir yeri var. Sehit ailelerimiz ve gazilerimiz, sizler bizim basimizin tacisiniz. Biz devlet olarak sizlerin emrindeyiz. Her zaman en ufak bir seyde dahi kapimiz 24 saat sizlere açik" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA