Nusaybin Kaymakami, Dalliagaç, Büyükkardes, Akarsu Ve Dogus Mahallelerini Ziyaret Etti

Nusaybin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi, Dalliagaç, Büyükkardes, Akarsu ve Dogus mahallelerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi.

Nusaybin Kaymakami, Dalliagaç, Büyükkardes, Akarsu Ve Dogus Mahallelerini Ziyaret Etti
Beraberindeki Ilçe Milli Egitim Müdürü Ümit Çetin ve AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Latif Özel ile birlikte Dalliagaç Mahallesine gelen Kaymakam Kayabasi, Dalliagaç Ortaokulunda düzenlenen ’Bilim Fuari’na katildi.

Fuarin açilis kurdelesi, Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Kayabasi, Ilçe Milli Egitim Müdürü Çetin ve AK Parti Ilçe Baskani Özel tarafindan kesildi.

Daha sonra fuari dolasan misafirlere proje yürütücü ögretmen ve ögrenciler tarafindan sunumlar yapildi. Bilim Fuari sergisini gezerek eserler hakkinda tek tek ögrencilerden bilgi alan Kaymakam Kayabasi, Ögretmen ve ögrencileri gayretli çalismalari nedeniyle tebrik etti.

Ögretmen ve ögrencilerin uzun süren arastirmalari sonucunda farkli branslarda hazirlanan toplam 11 projenin tanitimi yapildi.

Bilim Fuarindan sonra Dalliagaç Mahallesi’nde ikamet eden vatandaslarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Kaymakam Kayabasi daha sonra Dalliagaç Jandarma Karakol Komutanligini ziyaret ederek genel güvenlik ve asayis konularindan Karakol Komutanindan bilgi aldi.

Dalliagaç ziyaretinden sonran Büyükkardes Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Kayabasi ve Ilçe Baskani Özel, vatandaslarin talepleri konusunda mahalle muhtari ile görüserek bilgi aldi.

“Burada bulunma sebebimiz siz degerli hemsehrilerimize hizmetkar olmaktir”

Büyükkardes Mahallesi ziyaretinden sonra Akarsu Mahallesine gelen Kaymakam Kayabasi ve AK Parti Ilçe Baskani Özel, park ve eski yüzme havuzu alaninda incelemelerde bulunarak Belediye Fen Isleri Müdürü Ramazan Akay ile Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Dogan’dan bilgi aldi.

Daha sonra Mahallede bulunan bir kiraathanede vatandaslarla bir araya gelen Kaymakam Kayabasi vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi.

Burada vatandaslara hitap eden Kaymakam Kayabasi, ilçeye geldigi günden bu yana Akarsu Mahallesi’ne üçüncü kez ziyarette bulundugunu ve mahallenin her türlü ihtiyaci için yakindan ilgilendiklerini belirterek, “Akarsu’ya ilk ziyaretimizde Saglik Ocagi problemi vardi, onu hemen çözdük. Mahallede ne ihtiyaç varsa yakindan ilgileniyoruz. Belediyemizin kaynaklari halkimizin hizmetinde kullanildigi zaman, dogru kullanildigi zaman kaynak problemi yok. Bizim de sizden istedigimiz devletimizin yaninda durmaniz ve hayir duanizdir. Su anda yaptigimiz planlama ile ilçe merkezi ve kirsal tüm mahallelerimizde parke tasi ve asfalt sorunu daha dogrusu yol sorunu kalmayacak. Bizim burada bulunma sebebimiz siz degerli hemsehrilerimize hizmetkar olmaktir. Yaptigimiz her hizmette sizden daha çok mutlu oluyoruz. El birligi ile gönül birligi ile yapamayacagimiz is yok” seklinde konustu.

Akarsu Mahallesi ziyaretinden sonran Dogus Mahallesine gelen Kayabasi ve Özel, Dogu Mahallesi muhtari ve vatandaslarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA