Dronla Olan Imtihanlari, Yasli Çiftten Geriye Ani Olarak Kaldi

Tokat’in Erbaa ilçesinde bahçesine aksiyon kamerasi bagli dron düsen yasli çiftin saskinligi ve aralarinda geçen diyalog, Anadolu insaninda halen kaybolmayan saf ve temiz duygulari bir kez daha gözler önüne serdi.

Dronla Olan Imtihanlari, Yasli Çiftten Geriye Ani Olarak Kaldi
Erbaa ilçesine bagli Çesmeli köyünde 2016 yilinda Umut Izgi, köyünün çekimi için dronun altina aksiyon kamerasi takarak uçus yapti. Çekim yaptiktan inis esnasinda rüzgardan dolayi kontrolden çikan dron, bir evin bahçesine düstü. Yasanan kazanin ardindan dronunu arayarak bulan Izgi, hafiza kartindaki görüntüleri evine gittiginde izledi. Görüntülerde bugün hayatta olmayan yasli çiftin dron ile olan imtihani ve aralarindaki diyalog dikkat çekti. Sosyal medyada paylasilan görüntüler kisa sürede ilgi odagi oldu. Çiftin arasindaki diyalog, Anadolu insaninda halen kaybolmayan samimiyet, saf ve temiz duygulari bir kez daha gözler önüne serdi. Dron kamerasinin kaydettigi görüntüler, yasli çiftten geriye birer güzel ani olarak kaldi.

Görüntülerde bugün hayatta olmayan Salih Kara, esi Saziye Kara’ya düsen dronu göstererek, “Viz viz geldi düstü buraya. Daha gitmiyor. Uzaydan düstü. Patlayacak mi acaba? Uzak dur. Hocayi çagiralim. Kimin bu?” seklinde sözleri yansidi.

Yaklasik 6 yil önce yasanan olayin ardindan yasli çiftin birer yil ara ile hayatini kaybettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA