Yozgat'ta Saglikçilarin 14 Mart Tip Bayrami Kutlandi

Yozgat Sehir Hastanesinde saglik çalisanlarinin 14 Mart Tip Bayrami, çesitli etkinliklerle kutlandi.

Yozgat'ta Saglikçilarin 14 Mart Tip Bayrami Kutlandi
Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Korosu ile Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ögretmenler Türk Sanat Müzigi Korosu, konser verdi.

Etkinlikte konusan Vali Ziya Polat, saglikçilarin fedakarca görev yaptiklarini belirterek çalisanlarin 14 Mart Tip Bayramlarini kutladi. Polat, "Salgin döneminde çok büyük fedakarlik yaptiniz, emeklerinize saglik. Türkiye’nin ilk sehir hastanesinin Yozgat’ta olmasina vesile olan büyüklerimize tesekkür ediyorum. Fiziki altyapi olarak hiçbir sikinti çekmedik ama binalari güzellestiren, ruh veren içindeki insanlardir. Ruhunuzun güzelliginden dolayi sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Yozgat Belediye Baskani Celal Köse de saglik çalisanlarina gösterdikleri fedakarliktan dolayi tesekkür ederek, günlerini kutladi.

Yozgat Sehir Hastanesi Bashekim Dr. Mustafa Kozan ise yaklasik iki yildir dünyayi etkisi altina alan salginla mücadele ettiklerini anlatarak, "Emegin, sabrin, gücün, fedakarligin, sevginin ayni zamanda riskin de çok fazla oldugu bu süreçte bütün çalisma arkadaslarima kolayliklar ve basarilar diliyorum. Tüm saglik çalisanlarinin 14 Mart Tip Bayrami’ni kutluyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA