Otomobilden Matkap Ve Kablo Çalan Hirsiz Kamerada

Isparta’da insaat isiyle ugrasan bir kisinin aracindan matkap ve seyyar kablolari çalan hirsiz güvenlik kamerasina yakalandi. Görüntülerde hirsizin rahat tavirlari dikkat çekti.

Otomobilden Matkap Ve Kablo Çalan Hirsiz Kamerada
Olay, sabaha karsi saat 03.56 siralarinda Yedisehitler Mahallesi 2924. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, insaat isiyle ugrasan vatandas is için kullandigi malzemelerinin oldugu 32 LE 836 plakali otomobilinin yanina geldiginde kapisinin açik oldugunu fark etti. Süphelenerek aletlerini kontrol eden sahis, is aletlerinin yerinde olmadigini görünce neye ugradigini sasirdi. Vatandas durumu polise bildirirken, güvenlik kamerasina takilan hirsizin rahat tavirlari dikkat çekti. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerini tamamladiktan sonra hirsizi yakalamak için çalisma baslatti.

Aracindaki matkap ve seyyar kablolari çalinan vatandas, "Sabah arabamin yanina geldim, evde birkaç isim vardi. Takimlarima bakarken kapinin açik oldugunu gördüm. Hirsiz girmis, matkap ve seyyarlarimi almis ve arabami dagitmis’’ dedi.

Kaynak: İHA