Hayatini Kaybeden Genç Hemsire Karnindaki Bebegiyle Defnedildi

Karaman’da evlerinde esi tarafindan bilinci kapali halde bulunan ve kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden 9 aylik hamile Sevinç Günenç Karapinar, karnindaki bebegiyle birlikte dualarla defnedildi.

Hayatini Kaybeden Genç Hemsire Karnindaki Bebegiyle Defnedildi
Olay, dün saat 16.30 siralarinda Mansurdede Mahallesi 106 Sokak’ta bulunan 3 katli apartmanin birinci katindaki dairede yasandi. Edinilen bilgiye göre, isten evine dönen Mehmet Emin Karapinar, 9 aylik hamile olan 30 yasindaki hemsire esi Sevinç Günenç Karapinar’i bilinci kapali halde buldu. Çagrilan ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan genç hemsire, doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen bebegiyle birlikte kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Cumhuriyet Savciligi olayla ilgili sorusturma baslatirken, olay yeri inceleme ekibi de evde inceleme yapti.

Geçen ay dogum iznine ayrilmis

Cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere hastane morguna kaldirilan genç kadin ve bebeginin ön otopsi islemleri tamamlandi. Tansiyon ve seker hastasi oldugu ögrenilen Sevinç Günenç Karapinar’in, Karaman Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli huzurevinde hemsire olarak çalistigi, geçtigimiz ay da dogum iznine ayrildigi belirtildi. Genç kadinin ölüm haberini alan yakinlari, olayin ardindan büyük üzüntü yasadi.

Telefonda esine basinin agridigini söylemis

Karnindaki bebegiyle birlikte hayatini kaybeden genç hemserinin evde fenalasmadan 3 saat önce esiyle telefonda görüstügü ve aksam bir yakininin nisanina katilmak üzere plan yaptiklari ortaya çikti. Telefon görüsmesi sirasinda genç kadinin, esine basinin biraz agridigini söyledigi öne sürüldü. 3 yillik evli olan Sevinç Günenç Karapinar’in tüp bebek yöntemiyle hamile kaldigi ögrenildi.

Karnindaki bebegiyle son yolculuguna ugurlandi

Sevinç Günenç Karapinar için ögle namazinin ardindan Ahmet Yesevi Camisi’nde cenaze namazi kilindi. Cenazeye, genç hemsirenin ailesi ve yakinlari ile Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Namaz sirasinda genç hemsirenin esi Mehmet Emin Karapinar’in oldukça üzgün oldugu görüldü.

Kilinan namazin ardindan Sevinç Günenç Karapinar, karnindaki bebegiyle birlikte Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarliginda son yolculuguna ugurlandi.
Kaynak: İHA