Aynalara Küsmüstü, 47 Kilo Verince Gören Taniyamadi Açiklamasi 'Huriye Abla Sen Misin?'

Amasya’da 107 kilo agirligindaki Huriye Elmaci, diyetisyeninin takibinde saglikli beslenme ve fiziksel aktivite yaparak bir yilda 47 kilo vermeyi basardi. Aynalara küsen kadini simdi gören taniyamiyor.

Aynalara Küsmüstü, 47 Kilo Verince Gören Taniyamadi Açiklamasi 'Huriye Abla Sen Misin?'
Asiri kilolarindan kurtulmak isteyen 52 yasindaki Elmaci, diyetisyenin yolunu tuttu. Tavsiye edilen saglikli beslenme plani, fiziksel aktivite ve su tüketimine harfiyen uydu. Sonunda da 60 kiloya kadar düsmeyi basardi.

“Taniyamiyorlar. Huriye abla sen misin?’ diyorlar”

Kilolarindan dolayi evden disari çikmak istemedigi günleri hatirlatan Elmaci, “Topuklu ayakkabi giymek ise bir hayaldi. Diyet sonucu zayifladim. Psikolojim düzeldi. Sokakta karsilastiklarim ‘Çok degismissin’ diyorlar. Taniyamiyorlar. Huriye abla sen misin?’ diyorlar” dedi.



“107 kilodan bugünlere geldim dedigimde inanamadilar”

Gittigi spor salonundaki kadinlarin zayif oldugu için kendisini hayranlikla izledigini anlatan Elmaci, “Bir kadin ‘bende senin kadar zayif olsam’ diye seslenince güldüm. 107 kilodan bugünlere geldim dedigimde inanamadilar. ‘Çok zayifsin’ demeleri beni çok mutlu etti” diye konustu.



“Nefes nefese kaliyordu, simdi ben ona yetisemiyorum”

Karisini verdigi örnek mücadele dolayisiyla tebrik eden Arif Elmaci da, “Sokakta el ele yürürken arkadan gelirdi. Nefes nefese kalip yoruluyordu. Simdi ben ona yetisemiyorum” seklinde konustu.



“Huriye hanimin artik hiçbir diyet listesine ihtiyaci yok”

Huriye Elmaci’nin artik hiçbir diyet listesine ihtiyacinin bulunmadigini vurgulayan Diyetisyen Semih Çanakçi ise “Bizim sarilmamiz gereken saglikli beslenme plani, fiziksel aktivite ve su tüketimi. Bu üçüyle elde edilen sonuçlar çok degerli ve kalici oluyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA