Ankara'ya Tayin Olunan Karakasoglu Için Veda Yemegi Düzenlendi

Milli Egitim Bakanligi Personel Genel Müdürlügü bünyesinde görevlendirilen Cengiz Karakasoglu için veda yemegi düzenlendi.

Ankara'ya Tayin Olunan Karakasoglu Için Veda Yemegi Düzenlendi
Vali Cüneyt Epcim’in ev sahipliginde düzenlenen yemege Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ramazan Yigit, kamu kurumlarinin temsilcileri ve Karakasoglu’nun mesai arkadaslari katildi.

Vali Epcim, yemegin ardindan yaptigi konusmada yaklasik dört yildir Milli Egitim Müdürlügü görevinde bulunan Karakasoglu’na hizmetleri dolayisiyla tesekkür etti.

Dört yillik görev süresinin ardindan Bayburt’a veda eden Cengiz Karakasoglu da Bayburt’ta dogup büyüdügünü ve Bayburt’a hizmet etme serefine nail oldugunu söyledi.



Veda yemegine katilan Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci, Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ile Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Bayburt Il Baskani Haci Ali Polat da söz alarak Karakasoglu’na tesekkürlerini ifade etti.

Veda yemegi Karakasoglu’na hizmetleri anisina Vali Cüneyt Epcim, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci ile katilimcilarin takdimleriyle sona erdi.
Kaynak: İHA