Niksar Belediyesi Gençlik Meclisi Kuruldu

Niksar Belediyesi Gençlik Meclisi kuruldu. Belediye Baskani Özdilek Özcan, her zaman gençlerimizin yanindayiz dedi.

Niksar Belediyesi Gençlik Meclisi Kuruldu
Gençlerin fikir ve önerileriyle kent yönetiminde söz sahibi olmasini saglayacak Niksar Belediyesi Gençlik Meclisi kuruldu.

15- 25 yas arasi her kesimden gençleri kucaklayan ’Gençlik Meclisi’, farkli alanlardan STK temsilcileri, siyasi parti üyeleri, genç girisimciler, lise ve üniversite ögrencilerinin yaptigi basvurular neticesinde kuruldu.

Niksar Belediyesi Kültür Müdürlügü bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi ilk toplantisi gerçeklestirildi.

Toplanti neticesinde yapilan oylama sonucunda Elif Melike Ayyildiz Niksar Belediyesi Gençlik Meclisi Baskani olarak seçildi.

Ayrica oylamalar sonucunda; Tolgahan Çakir 1. Baskanvekili, Yakup Inan 2. Baskanvekili, Firat Esen Gençlik Meclisi Sekreterligine, Yüksel Candar, Caner Erdem, Yusuf Ersin ve Silanur Taskin Meclis Divan Katip Üyeligine seçildiler.

Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan yaptigi açiklamada; “Gençlerimizin fikirleri ve görüsleri bizim için çok önemli. Gelecegimizin teminati gençlerimizin her zaman yanindayiz. Gençlik Meclisi Baskani olarak seçilen Elif Melike Ayyildiz ve yönetimini kutluyor, muvaffakiyetler diliyorum“ seklinde konustu.

Kaynak: İHA