Okuma-Yazma Kursunun 'Sans'li Kedisi

Amasya’da bir sokak kedisi geçen yil sigindigi Amasya Halk Egitimi Merkezi’nin maskotu oldu. Günün büyük bölümünü okuma-yazma dersliginde geçiren ‘Sans’ adli hamile kedi için tüm imkanlar seferber edilmis durumda. Veterinere götürülerek asilari yaptirilan kedi yeri geliyor koridorlarda dolasiyor yeri geliyor derslere girip masanin üstünde uyuyor.

Okuma-Yazma Kursunun 'Sans'li Kedisi
‘Sans’ adini verdikleri kedinin ellerinde büyüdügünü belirten Ögretmen Nazife Kunt, “Kedimiz burada kendini güvende hissettigi için çok mutlu” dedi.

Soguk kis günlerinde yiyeceklerini paylastiklari kedinin mamasinin da müdürlük yönetimi tarafindan eksik edilmedigini anlatan Kunt, yakinda dogacak yavrularina da ayni sekilde bakacaklarini söyledi.



Tüm imkanlarinin ‘Sans’a sunulduguna deginen Amasya Halk Egitimi Merkezi Müdürü Ibrahim Özarslan da, “Hepimiz kedimizi çok seviyoruz. Dogayi, hayvanlari sevmek insanlar arasindaki saygiyi da artiriyor” diye konustu.

Kursiyerlerinin de durumdan memnun oldugunu dile getiren Özarslan, her yastan bireyleri düzenledikleri kültürel ve mesleki kurslara davet etti.
Kaynak: İHA