Biçaklanan Genç Yarasini Unutup, 'Çekmek Yasak' Dedi

Aksaray’da husumetli oldugu baba ve oglu tarafindan önce darp edilip sonra biçaklanan genç, yarasini unutup kendisini görüntüleyen basin mensuplarina, “Çekmenin yasak oldugunu biliyor musunuz?” diyerek tepki gösterdi.

Biçaklanan Genç Yarasini Unutup, 'Çekmek Yasak' Dedi
Olay, Eregli Kapi Mahallesi 1406 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kardesini tehdit ettigi iddiasiyla Cuma T. (20) ile telefonda tartisan Hasan A. (24) kardesini tehdit eden gençle telefonda tartisarak yanina gitti. Bir araya gelen gençlerin buradaki tartismasi kisa sürede kavgaya dönüstü. Oglunun husumetlisi ile kavga ettigini gören baba Mustafa T. (44) oglunun yanina gelerek Hasan A.’yi darp etmeye basladi.

Baba Mustafa T. geni darp ederken oglu Cuma T. de yaninda bulundurdugu biçakla babasinin darp ettigi genci sag bacagindan biçakladi. Kanlar içinde kalan genç yere yigilirken çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Çevre güvenligi alan polis ekipleri, bu sirada kan kaybeden gencin bacagina tampon yapti. Saglik görevlilerinin gelmesiyle sedyeye konularak ambulansa tasinan yarali genç, bu sirada yarasini birakip kendisini görüntülemek isteyen basin mensuplarina, “Çekmenin yasak oldugunu biliyor musunuz?” dedi.

Yarali genç ambulansla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi. Tedavi altina alinan gencin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Baba ve oglu önceden polisi aramis

Olay yerinde polis tarafindan yakalanan baba Mustafa T. polis otosuna bindirilirken üzeri arandiktan sonra, “Bizi öldürmeye gelmis, beni öldürmeye gelmis. Ben git dedim, arkadasim git dedim. Sen git diye uyardim. Ben onu uyardim” diyerek kendini savundu.

Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisinde saglik kontrolünden geçirilen baba ve oglu ifadeleri alinmak üzere Aksaray Polis Merkezi Amirligine götürüldü. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA