Isparta Aile Ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü Otopark Çatisi Yogun Kara Dayanamayip Çöktü

Isparta’da sabaha dogru baslayan yogun kar yagisi, kentte hayati adeta felç etti. Il genelinde kar kalinligi 30 santimetreyi asti. Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü otoparkinin çatisi ise yagan karin agirligina dayanamayarak çöktü.

Isparta Aile Ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü Otopark Çatisi Yogun Kara Dayanamayip Çöktü
Isparta’da bu sabaha karsi etkili olan kar yagisinin kalinligi 30 santimetreyi geçerken vatandaslar basta ulasim olmak üzere magduriyet yasadi. Il genelinde maddi hasarli çok sayida kaza yasanirken sehir girislerinde ve bazi bölgelerde uzun araç kuyruklari olustu. Vatandaslar, araçlarini iterek ilerletmeye çalisti. Bazi alanlarda ise agaçlar devrildi. Esnaf ise dükkanlarinin çatilarini temizlemeye çalisti. Il genelinde bazi kesimlerde elektrik kesintileri oldugu ögrenildi. Kar yagisina bagli kazalara karsi vatandaslarin tedbirli olmalari istendi.

“Il müdürlügü çatisi çöktü”

Öte yandan, yogun kar yagisinin ardindan agirliga dayanamayan Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi Il Müdürlügü otopark çatisi çöktü. Otoparkta bulunan araçlardan ikisi zarar görürken yaralanan olmadi. Olayda maddi hasar meydana geldi.
Kaynak: İHA