Baser, '28 Subat Demokrasiye Ve Özgürlüge Yapilan Fiili Bir Darbedir'

AK Parti Il Baskani Yusuf Baser, “Postmodern darbe olarak adlandirilan 28 Subat sürecinin, milletin inancina, iradesine, degerlerine, insan haklarina, demokrasiye ve özgürlüklere yapilan fiili bir darbe oldugunu söyledi.

Baser, '28 Subat Demokrasiye Ve Özgürlüge Yapilan Fiili Bir Darbedir'
AK Parti Yozgat Il Baskanligi, 28 Subat Post Modern Darbesi’nin 25. yildönümümde basin açiklamasi yapti. AK Parti Yozgat Il Baskani Yusuf Baser, partililer, sivil toplum kuruluslari ve vatandaslar, 28 Subat ile ilgili hazirladiklari pankartlarla Cumhuriyet Meydaninda toplandi.

Baser, "1000 yil sürecek" dedikleri 28 Subat darbesi ile insanlarin ayrimci, ötekilestirici, insan haklarina aykiri uygulamalara maruz birakildigini ve milyonlarca insanin hayati karartilmistir. Biz 28 Subat’i bin yil geçse de unutmayacagiz. Demokrasimize ve milli iradeye her zaman sahip çikacagiz." dedi.

Vesayetçi zihniyetle mücadelenin sürecegini söyleyen Baser, “28 Subat için “bin yil sürecek” diyenler unutmasin ki 28 Subat bin yil sürmedi; ancak biz 28 Subat’i bin yil geçse de unutmayacagiz. Demokrasimize ve milli iradeye her zaman sahip çikacagiz. 15 Temmuz Darbe girisiminde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde, Milletimizle beraber gösterdigimiz mücadele bunun ispatidir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA