Ardahan Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Ardahan Il Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Posof Ilkokulu konferans salonunda düzenlenen toplantida din görevlileriyle bir araya geldi.

Ardahan Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi
Programa Ardahan Il Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Il Müftü Yardimcisi Mikail Polat, Ilçe Müftüsü Osman Gül ve din görevlileri katildi.

Din görevlileriyle yaptigi tanisma mahiyetindeki ilk bulusmada konusan Il Müftüsü Erenay “Ön yargilarimiz bizi kelepçesiz mahkûmlar haline getirir. Bizler görevimizi sürdürürken, dinimizi ön yargisiz bir sekilde, bütün vatandaslarimiza ulasarak, sahih temel bilgilerle anlatacagiz” dedi.

Dr. Erenay konusmasina söyle devam etti: “Sunu iyi bilin ki yaptiginiz görev kutsal bir meslektir. Bizleri bu önemli cografyada istihdam eden takdir-i ilahi ayni zamanda bize büyük sorumluluklar yüklemistir. Tabi ki bunun mükâfatini Cenabi- Allah en güzel sekilde verecektir.

Toplantinin akabinde yapimi devam eden Site Camii’nde incelemelerde bulunan Erenay, Ilçe Müftüsünden yapimi devam eden Camii hakkinda bilgiler aldi. Dr. Erenay’a sundugu brifingde Müftü Gül, “Kis sartlari dolayisiyla ara verilen Site Camii’mizin yapimina kaldigi yerden devam edecegiz. Camii’nin yapimini bir an önce tamamlayarak en kisa zamanda ibadete açmayi hedefliyoruz.”

Erenay Ilçe Müftüsü ile Camii insaatina dair istisarelerde bulunduktan sonra örgün egitime devam eden 4-6 yas Kur’an kursunu ziyaret edip kurs hakkinda bilgiler aldi.
Kaynak: İHA