Kamyon Tomruk Yüklü Kamyona Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Konya’da seyir halindeki tomruk yüklü kamyona arkadan çarpan kamyonun sürücüsü hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi. Kazada hayatini kaybeden sürücünün cansiz bedeni sikistigi yerden itfaiye ekipleri tarafindan bir saatlik çalisma sonucu çikartildi.

Kamyon Tomruk Yüklü Kamyona Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Kaza, saat 20.30 siralarinda Konya Antalya karayolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’dan Konya istikametine seyir halinde olan Kerim Edismen idaresindeki 34 RV 3059 plakali Mercedes marka kamyon, ayni yönde seyir halinde olan Duran K. idaresindeki 42 J 5294 plakali tomruk yüklü kamyona arkadan çarpti. Kazanin 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan saglik ekiplerinin ilk müdahalesinde kamyonun sürücüsünün sikistigi yerde hayatini kaybettigi belirlendi. Kazada tomruk yüklü kamyonda bulunan sürücü Duran K.’nin arkadasi Murtaza K. de yaralandi. Yarali olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulansla Konya Sehir Hastanesine kaldirildi.

Itfaiye ekipleri hurdaya dönen kamyonda sikisan sürücünün cansiz bedenini yaklasik 1 saatlik çalisma sonucunda bulundugu yerden çikartti. Polis ekipleri karayolu üzerinde trafik akisini kontrollü olarak saglarken, olay yerindeki incelemelerin ardindan kazada hayatini kaybeden kamyon sürücüsünün cansiz bedeni Konya Sehir Hastanesi morguna kaldirildi.

Tomruk yüklü kamyon sürücüsü lastik patladi zannetti

Seydisehir’den Konya’ya tomruk tasidigini belirten diger kamyonun sürücüsü Duran K., “Ben yukaridan inerek geliyordum. O sirada bir ses geldi. Ben lastik patladi zannettim. Indim ve arkaya gittigimde kamyon arkadan çarpmis. Daha sonra polis, itfaiye, saglik ekiplerini aradim” dedi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA