Fatih Erbakan Açiklamasi '300 Bin Üyesiyle Türkiye'nin En Dinamik Partisiyiz'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, 300 bin üye sayisiyla Türkiye’nin en dinamik partisi olduklarini söyledi.

Fatih Erbakan Açiklamasi '300 Bin Üyesiyle Türkiye'nin En Dinamik Partisiyiz'
Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan, Lütfi Elvan Kongre Merkezi’nde düzenlenen partisinin Karaman Il Baskanligi 2. Olagan Kongresine katildi.

“Erbakan hocamizi vefatinin 11. yil dönümünde bir kez daha hayirla yad ediyor ve özlemle aniyoruz” diyerek konusmasina baslayan Erbakan, “3 yillik sürede medya destegi, arkamizdan rüzgarlar estirilmeden, ambargolara ragmen, hazine yardimi almadan, dis güçlerin destegi olmadan, bütün bu yokluklara ragmen 81 ilde ve 922 ilçede hizli bir sekilde teskilatlandik. Su an 300 binin üzerinde üye sayisiyla Türkiye’nin en dinamik partisiyiz. Bütün bunlar ancak davamizin bereketi ve Cenabi Allah’in yardimiyla olmustur. Insallah bu üye sayimizi en kisa sürede 500 bine çikaracagiz. Türkiye’nin üye sayisi bakimindan üçüncü büyük partisi haline gelecegiz. Asil hedefimiz ise iktidara ulasmak olacak” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nde büyümenin bütün hiziyla devam ettigini ifade eden Erbakan, “Önceden bizleri anketlerde göstermiyorlardi. Simdi ise yavas yavas göstermeye basladilar. Insallah milletimizin ferasetiyle, milletimizin gerçekleri görmesiyle yapilacak ilk seçimde Yeniden Refah, yeniden Milli Görüs, bu ülkenin basina gelecek” diye konustu.

Kaynak: İHA