Isparta'da Motosiklete Çarpan Otobüs Soförüne Vatandastan Tepki

Isparta’da bir yolcu otobüsü, yesil isikta karsiya geçen kurye motosikletine çarpti. Kazaya sahit olan bir vatandas ise otobüs sürücüsüne tepki gösterdi.

Kaza, Tuhafiyeciler Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisine yesil isigin yanmasiyla hareket eden Tolga Çetin’in kullandigi 07 ARS 368 plakali motosiklete, karsidan karsiya geçtigi esnada 32 PK 777 plakali özel halk otobüsü çarpti. Çarpismanin etkisiyle kurye motosikletiyle birlikte yere düstü. Çevredeki vatandaslar otobüsün kirmizi isigi beklemeden hareket ettigini ve kavsaktan döndügü esnada yesil isikta geçen motosiklete çarptigini iddia etti. Motosiklet sürücüsü kazayi yara almadan atlatti.

Kazazede kurye Tolga Çetin, ’’Yesil isik yandi, ben karsiya geçerken geldigimi göre göre frene basmadan geldi vurdu. Magduruz, biz bundan ekmek yiyoruz. Bizi trafikte yok yerine sayiyorlar. Insanlar motosikletleri fark etmiyorlar’’ dedi.

Kazaya sahit olan bir vatandas ise otobüs sürücüsüne tepki göstererek, "Isiklar yanmadan geçmeye çalisiyorlar, yayalarin üstüne yürüyorlar, arabalarin üstüne yürüyorlar. Otobüs kullanirken ellerinde telefon var. Yazik günah degil mi? Ölebilirdi’’ dedi.

Kazaya karisan otobüs sürücüsü ve tepki gösteren vatandas arasinda ufak çapli bir tartisma yasandi.
Kaynak: İHA