Baskan Köse; 'Var Gücümüzle Çalisiyoruz''

Yozgat Belediye Baskani Celal Köse katildigi toplantida, "Yozgat’i ortaya çikarmak adina sehrimizin vizyonunu degistirecek projelerimizi hazirlayip hayata geçirmek için var gücümüzle çalisiyoruz’’ dedi.

Baskan Köse; 'Var Gücümüzle Çalisiyoruz''
Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ahmet Gökhan ve merkez Ilçe yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Belediye Baskani Köse, sehirde gerçeklestirilen, planlanan ve devam eden çalismalarla

ilgili bilgilendirme sunumu gerçeklestirerek, yol ve dava arkadaslarin degerli fikirlerinden istifade ettiklerini söyledi.

Baskan Köse burada yaptigi açiklamada, ”Yozgat Belediyesi olarak sehrimiz için bugüne kadar yaptigimiz çalismalarda oldugu gibi bundan sonra yapacagimiz çalismalar konusunda da istisarelerimize devam ediyoruz. Yaptigimiz ziyaretlerde hemsehrilerimizle bir araya gelerek birebir fikir alisverisinde bulunup hem gönül köprüleri kuruyor hem de sehrimizin gelecegi adina hazirlanan projelerimize onlarin fikirleri ile yön veriyoruz. Gönül Belediyeciligi anlayisi ile devam eden çalismalarimizda halkimizin istek ve beklentileri bizler için önemli. Sehrimizin tüm dinamikleri ile bir araya gelerek yaptigimiz fikir alisverisi toplantilarina AK Parti Merkez Ilçe Baskanimiz Ahmet Gökhan Bey ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptigimiz toplantiyla devam ettik. Yozgat Belediyesi olarak sehrimizde gerçeklestirdigimiz, planladigimiz ve çalismalari süren projelerimiz hakkinda bir sunum gerçeklestirdik. Yaptigimiz toplantida kiymetli yol ve dava arkadaslarimizin fikirlerinden istifa ettik. AK Parti Merkez Ilçe Baskanligi yönetim kurulu üyelerimizin projeler hakkinda görüs ve önerilerini aldik. Hemsehrilerimizin daha yasanabilir, ticari hayati daha hareketli, sosyal donatilarla zenginlestirilmis bir Yozgat’a kavusmalari adina çalismalarimizi ve istisarelerimizi sürdürecegiz. Gönül Belediyeciligi anlayisi ile hemsehrilerimizin gönlündeki Yozgat’i ortaya çikarmak adina sehrimizin vizyonunu degistirecek projelerimizi hazirlayip hayata geçirmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Bu vesile ile gece geç saatlere kadar Belediyemiz tarafindan hayata geçirilen, çalismalari devam eden ve hazirliklari yapilan projelerimize dair sunumumuzu dinleyip bizlere fikirleri ile destek olan basta AK Parti Merkez Ilçe Baskanimiz Ahmet Gökhan Bey ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA