Mezarı ölüm yıl dönümünde boş kaldı!

'Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster’ın ölümünün 11’inci yılında Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında gerçekleşen anmaya, ünlü oyuncunun iki yakın arkadaşı dışında kimse gelmedi.

Mezarı ölüm yıl dönümünde boş kaldı!90'lı yıllarda özel bir müzik kanalında VJ'lik yaparak televizyon dünyasına adım atan Defne Joy Foster, sunuculuğu üstlendiği programlarla hayran kitlesini arttırmıştı.

Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Eda' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü sunucu ve oyuncu, 2010 yılında 'Yok Böyle Dans' yarışmasında yer almıştı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde, henüz 36 yaşında hayatını kaybetti. Defne Joy'un ölümü sanat dünyasında şok etkisi yarattı.

KABRİ BAŞINDA İKİ KİŞİ VARDI!

Defne Joy Foster'ı, 11'inci ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu'da bulunan kabri başında iki yakın arkadaşı dışında ziyaret eden kimse olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Erken saatlerde mezarı başına gelen iki yakın arkadaşı dışında Foster'ı anmaya sevenleri ve yakınlarından kimse gelmeyince, ünlü oyuncunun kabri ölüm yıl dönümünde boş kaldı.

Mezarı ölüm yıl dönümünde boş kaldı!

ACI HABERİ NASIL ÖĞRENDİ?

Defne Joy Foster ile 'Sihirli Annem' dizisinde rol alan Jess Molho, 2019 yılında konuk olduğu '2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ünlü sunucu, 'Kötü haberi aldığımda sabah programı yapıyordum. Arkadaşım aradı ‘Defne vefat etti' dedi. Ben de ‘Şaka mı yapıyorsun?' dedim. Yayına beş dakika var. ‘Şaka yapıyorsun değil mi?' diye tekrar sordum. ‘Sabahın köründe neden şaka yapayım, alt bant geçiyoruz ciddi bir haber ve onaylandı' karşılığını verdi. Ben acı haberi böyle aldım maalesef' demişti.

Mezarı ölüm yıl dönümünde boş kaldı!

Molho, 'Defne askerlik arkadaşı gibi bir şeydi benim için. Her zaman öyle söylerim. Onu yakından tanıyanlar bunu söylerler. Muhteşem bir insandı. Deli dolu, vicdanlı, naif bir insandı ve iyi partnerdi. Benim için çok özel bir insandı' ifadelerini kullanmıştı.