MHP Aliaga Ilçe Baskanligina Nuray Aydemir'i Atayan Bahçeli'den Vefa

MHP Aliaga Ilçe Baskanligina vefat eden MHP Aliaga Ilçe Baskani Abdürrahim Aydemir’in esi Nuray Aydemir atandi. Nuray Aydemir’in atanmasi partililerce Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin vefasi olarak yorumlandi.

MHP Aliaga Ilçe Baskanligina Nuray Aydemir'i Atayan Bahçeli'den Vefa


MHP Aliaga Ilçe Teskilatinda yeni ilçe baskani ve yönetim kurulu atandi. MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, il yöneticileri, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ve partililerin katilimiyla bir toplanti düzenlendi.

Toplantida konusan MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle ilçe baskanligina Nuray Aydemir’in atandigini açikladi.



Il Baskani Sahin: "Kongreyle gelen liste korunmus oldu. Hayirli olsun"

MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin yaptigi konusmada, “Rahmetli Ilçe Baskanimiz Abdürrahim Aydemir kardesimizin kirki çikincaya kadar hiç kimseyle konusmadim. Daha sonra arkadaslarimizla, Belediye Baskanimizla, Genel Merkezimizle yaptigimiz istisareler sonucunda, son kongrede listede bulunan tüm arkadaslarimizin tekrar yazilmasi kaydiyla Genel Merkezimizde rahmetli ilçe baskanimizin esi Nuray hanimin ilçe baskanligina atanmasi ve diger yöneticilerimizin tamaminin devam etmesi kararini aldik. Bu, kazanmis bir listeydi. Kongreyle gelmis bir listeydi. Böylece kongreyle gelen liste bozulmamis oldu. Hayirli ugurlu olsun” dedi.



"Sartlar 100 yil önceden farkli degil"

Türkiye’nin disaridan çesitli saldirilara maruz kaldigini kaydeden MHP Izmir Il Baskani Sahin, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk milleti çok zor bir dönemece giriyor. Ülkemizin bugün içinde bulundugu durumu 100 yil önce ülkemizin istila edilmesinden farkli görmüyoruz. Sartlar ayni sartlar, sonuçlar ayni sonuçlar. 100 yil önce ülkemizi istila etmislerdi, 100 yil önce onlar bizi unutmuslardi. Biz onlari denize döktük. Ama Türkiye’de kalintilari var. Disaridan paralarla, silahlarla satilmislarla üzerimize geliyorlar. Bizim saglam, iri, diri bir arada bulunmamiz gerekiyor” diye konustu.



Genel Baskan Bahçeli’ye tesekkür

MHP Ilçe Baskanligina atanan Nuray Aydemir yaptigi konusmada Genel Baskan Devlet Bahçeli’ye tesekkür etti. Aydemir, “Milliyetçi Hareketin Lideri Sayin Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri, Teskilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Edip Semih Yalçin’in tebligleri, Il Baskanimiz Sayin Veysel Sahin Bey’in görevlendirmeleri ile 15 Subat 2022 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Aliaga Ilçe Baskani olarak atanmis bulunmaktayim.” dedi.

Aydemir, “Bizleri bu göreve layik gördükleri için Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’ye sükranlarimi sunuyor, Ilçe Baskani olarak sahsimi Genel Merkeze tavsiye eden, bize güvenen kiymetli Il Baskanim Veysel Sahin’e tesekkür ediyorum” diye konustu.



"Milliyetçi hareket duadir, durustur, dirayettir"

MHP Aliaga Ilçe Baskani Nuray Aydemir, yaptigi konusmasinda “Milliyetçi Hareket; duadir, durustur, dirayettir. Teskilatimiz da birligimiz, bütünlügümüz ve kutlu davamizin karargâhidir. Bu kutlu bayragi Ülkücü bir suur ve irade ile tasimak için var gücümüzle çalisacagiz. Yasami boyunca Ülkücü harekete ve kutsal davaya hizmet eden; 2009 yilindan, vefat ettigi 15 Kasim 2021 tarihine kadar 12 yil MHP Aliaga Ilçe Baskanligi görevini büyük bir fedakârlik ve gayretle yapan kiymetli esim Abdürrahim Aydemir’i de rahmetle aniyorum” diye konustu.



"2023 lider ülke Türkiye vizyonuyla çalisacagiz"

Lider Ülke Türkiye hedefiyle çalisacaklarini kaydeden Aydemir, “Hep birlikte; davamiz için, Aliaga’miz için, Izmir’imiz için hayirli hizmetler yapma gayretinde olacagiz. ’2023 Lider Ülke Türkiye’ ve ’Izmir’in Yükselen Yildizi Aliaga’ vizyonuyla birlik beraberlik içerisinde çalisacagiz. Rabbim, çiktigimiz bu yolda, beraber yürüyecegimiz arkadaslarimiz ile birlikte davamiza layikiyla hizmet etmeyi nasip etsin insallah” dedi.



Konusmalarin ardindan Il Baskani Veysel Sahin, MHP Aliaga Ilçe Baskani Nuray Aydemir’e görevlendirmesini takdim ederek hayirli olsun temennisinde bulundu.

MHP Aliaga Ilçe Baskani Nuray Aydemir kimdir?

Genel Baskan Devlet Bahçeli tarafindan Aliaga Ilçe Baskanligina atanan Nuray Aydemir, 1975 Erzurum dogumlu. 12 yil boyunca MHP Aliaga Ilçe Baskanligi görevinde bulunan Abdurrahim Aydemir’in esi olan Nuran Aydemir, 1 erkek, 1 kiz olmak üzere iki çocuk annesidir. Nuran Aydemir, 2009 yilindan bu yana MHP Aliaga Ilçe Teskilati Kadin Kollarinda çesitli görevlerde bulundu.

MHP Aliaga Ilçe Teskilati yönetimi

MHP Genel Merkezi tarafindan atanan Aliaga Ilçe Teskilatinin Nuray Aydemir baskanligindaki yeni yönetim kurulu üyeleri su isimlerden olustu: Figen Erkal, Idris Arslan, Nimet Özkurt, Altan Yildirim, Hasan Nasir, Hilkat Çelik, Rasit Özkan, Gülseren Alkis, Rahmi Keskinoglu, Nurten Yasar, Hakan Memis, Yavuz Balci, Mehmet Kizildag, Hasan Mesut, Emin Çam, Mehmet Ali Gürlek, Orhan Ay, Olcay Bulut, Ali Kara, Ziya Dalkiliç, Abdullah Erikçi, Abdullah Saglam, Remzi Yildiz, Izzet Onuk, Koray Dogaç, Halil Göral, Serkan Simsek, Hasip Sengül, Özkan Gökkaya, Cemal Akçaköse, Esalettin Uyan, Hüseyin Akbulut, Murat Kirici, Alaattin Süner, Ibrahim Yöntem, Mevlüt Ongün, Koray Koçer, Bora Ay, Ahmet Ötkan, Serhat Özmen, Tugsat Kozar
Kaynak: İHA