Karisinin Bogazini Kesip 4 Yerinden Biçaklayan Koca Tutuklandi

Aksaray’da esinin bogazini kesip 4 ayri yerinden biçaklayan sahis, sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Karisinin Bogazini Kesip 4 Yerinden Biçaklayan Koca Tutuklandi
Olay, dün ögle saatlerinde Çerdigin Mahallesi 1053 Sokak’ta bulunan Yar Apartmaninin 4. katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Döndü Ö. (45) ile esi Yüksel Ö. (46) arasinda ailevi sebeplerden tartisma basladi.

Tartismanin kavgaya dönmesi sonucu Yüksel Ö. mutfaktan aldigi ekmek biçagi ile önce esinin bogazini kesti ardindan karin ve kollarindan olmak üzere 4 yerinden biçakladi. Bu sirada anne ve babasinin kavgasini ayirmak için mücadele eden 16 yasindaki A.Ö. de babasinin elindeki biçakla elinden yaralandi. Agir yaralanan kadinin hastanedeki tedavisi devam ederken, elinden yaralanan A.Ö. ise tedavisinin ardindan taburcu edildi.

Emniyetteki ifadesinin ardindan Aksaray Adliyesi’ne sevk edilen Yüksel Ö., polis aracindan indigi sirada kendisini görüntüleyen basin mensuplarina, “Kamera kayitta mi?” diye sorduktan sonra “Esime Allah sifa versin. 25 yillik çocuklarimin anasina böyle bir sey yaptigim için çok pismanim. Bir anlik öfkemin esiri oldum. Öfkeme sahip çikamadim. Ben de böyle olsun istemezdim. Aslinda niyetim kendime zarar vermekti. Daha önce de yaptim, kafami defalarca duvara vurdum ona zarar vermeyim diye, bunu kendisi de çok iyi bilir. Ama o an kendimi disari atip çikip gidemedim. Onun gitmesine engel olmak istedim. Evden gitmek istiyordu. Engel olamadim. Çok pismanim, kendisini çok seviyorum” diye konustu.

Hakim karsisina çikan süpheli Yüksel Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA