Karisinin Bogazini Kesen Koca Açiklamasi 'Allah Sifa Versin, Çok Seviyorum'

Aksaray’da esinin bogazini kesip 4 ayri yerinden biçaklayan koca, adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen basin mensuplarina, “Esime Allah sifa versin. Kendisini çok seviyorum, dua ediyorum. Allah çocuklarima bagislasin” diyerek pisman oldugunu söyledi.

Karisinin Bogazini Kesen Koca Açiklamasi 'Allah Sifa Versin, Çok Seviyorum'
Olay, dün ögle saatlerinde Çerdigin Mahallesi 1053. Sokak’ta bulunan bir apartmanin 4. katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Döndü Ö. (45) ile esi Yüksel Ö. (46) arasinda ailevi sebeplerden dolayi tartisma basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu Yüksel Ö., mutfaktan aldigi ekmek biçagi ile esine saldirdi. Biçakla önce esinin bogazini kesen Yüksel Ö., daha sonra karin ve kollarindan olmak üzere esini 4 ayri yerinden biçakladi. Bu sirada anne ve babasinin kavgasini ayirmak için mücadele eden 16 yasindaki A.Ö. de müdahale ederken babasinin elindeki biçakla elinden yaralandi. Olayin ardindan kayiplara karisan Yüksel Ö., polis ve jandarma ekiplerinin yaptigi ortak çalismayla yakalandi. Hastaneye kaldirilan Döndü Ö.’nün ise tedavisinin sürdügü ögrenildi.

"Bir anlik öfkemin esiri oldum"

Emniyetteki ifadesinin ardindan Aksaray Adliyesi’ne sevk edilen Yüksel Ö., polis aracindan inerken kendisini görüntüleyen basin mensuplarina, “Kamera kayitta mi?” diye sordu. Ardindan konusmaya baslayan Yüksel Ö., “Esime Allah sifa versin. 25 yillik çocuklarimin anasina böyle bir sey yaptigim için çok pismanim. Bir anlik öfkemin esiri oldum. Öfkeme sahip çikamadim. Ben de böyle olsun istemezdim. Aslinda niyetim kendime zarar vermekti. Daha önce de yaptim, kafami defalarca duvara vurdum ona zarar vermeyim diye, bunu kendisi de çok iyi bilir. Ama o an kendimi disari atip çikip gidemedim. Onun gitmesine engel olmak istedim. Evden gitmek istiyordu. Engel olamadim. Çok pismanim, kendisini çok seviyorum” dedi.

Kadinin durumunun agir oldugu ve yogun bakimda yasam mücadelesi verdigi ögrenildi. Elinden yaralanan kizi ise tedavisinin ardindan taburcu edildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA