Bilecik'te 17 Yasindaki Üvey Kizina Tecavüz Eden Zanli Tutuklandi

Bilecik’te 17 yasindaki üvey kizina tecavüz eden ve polisin 3 günlük takibi sonucu saklandigi barakada yakalanan süpheli çikarildigi mahkememce tutuklandi.

Bilecik'te 17 Yasindaki Üvey Kizina Tecavüz Eden Zanli Tutuklandi


Bilecik’te Fahrettin U. (33) isimli sahis üvey kizi E.E.’yi (17) okuldan ögretmenine ’Dogum günümüz var’ bahanesiyle aldi. Motosikletiyle çöplük yolundaki bir barakaya götürdügü üvey kizina tecavüz eden Fahrettin U. daha sonra kaçti. Olay sonrasi genç kiz kendi imkanlari ile perisan halde evine gelerek yasanan durumu annesine anlatti. Annesinin durumu polise haber vermesi üzerine Il Emniyet Müdürlügü bu olayla ilgili özel bir ekip kurarken, zanlinin motosikletiyle Bursa’nin Yenisehir ilçesine bagli Köprühisar köyüne kaçtigi tespit etti. Cep telefonunun sim kartini atan ve mevsimlik orman isçisi oldugundan bölgeyi iyi taniyan sahis, son olarak Bilecik merkeze bagli Beyce köyünde tespit edildi. Ekipler köydeki ormanlik alandaki 15 bag evini kontrol edilirken, sahis en sonunda bag evinde kiskivrak yakalandi.

Polis sorgusunun ardindan Bilecik Adliye Sarayi’na getirilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapali Cezaevi’ne gönderildi. Sahsin kisa bir süre önce cezaevinden çiktigi ve bir kaç suçtan sabikasi oldugu ögrenildi.

Öte yandan Bilecik Il Emniyet Müdürlügü basin mensuplarinin görüntü almamasi için zanliyi adliyenin arka kapisindan çikararak cezaevine götürdü.
Kaynak: İHA