Yarasini Unutup Sedyede Kiz Arkadasina Küfürler Yagdirdi

Aksaray’da polisin ’dur’ ihtarina uymayip motosikletle kaçarken yaralanan genç hastaneye sedye ile kaldirilirken yarasini unutup arayan kiz arkadasina küfürler yagdirdi.

Yarasini Unutup Sedyede Kiz Arkadasina Küfürler Yagdirdi


Olay, Nakkas Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, plakasiz bir motosikletle seyreden 2 genci gören polis ekipleri durumdan süphelenerek ’dur’ ihtarinda bulundu. Polisin ‘dur’ ihtarina uymayan sürücü ve arkadasi kaçmaya basladi.

Gençlerin kaçmasi üzerine polis ekipleri motosikleti uzaktan takibe aldi. Bir süre sonra E-90 karayoluna çikan motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek Asuman Dereli (45) yönetimindeki 68 EA 028 plakali otomobile çarpti. Kazada motordan düsen sürücü Burhan Arda A. (17) ve arkasinda yolcu olarak bulunan Sami Kerim K. (15) yaralandi. Kazayi gören vatandaslar durumu hemen saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Bir süre sonra gelen 112 Acil Yardim ekipleri yarali 2 gence ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ardindan 2 yarali genç sedyelerle ambulanslara tasinarak Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi.

Burada sedye üzerinde tasinirken kiz arkadasi tarafindan telefonla aranan yarali genç sürücü telefonu açarak kiz arkadasina küfürler yagdirdi. Ehliyeti olmayan sürücüye tescilsiz ve ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan, trafigi tehlikeye düsürmekten islem yapilirken kazayla ilgili sorusturma baslatildi. Tedavileri süren gençlerin durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA