Jandarma Arama Kurtarma Timleri'nden Teleferikte Kurtarma Tatbikati

Jandarma Genel Komutanligi bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma Timleri, Ankara Keçiören’de teleferikte kurtarma tatbikati düzenledi.

Jandarma Arama Kurtarma Timleri'nden Teleferikte Kurtarma Tatbikati
Jandarma Arama Kurtarma Timleri’nin kayak merkezi bulunan 16 ilde meydana gelebilecek kaza, telesiyej ve teleferiklerde mahsur kalma olaylarina müdahale için gerçeklestirecegi 10 günlük tatbikatin ilk günü tamamlandi. Jandarma ekipleri, Ankara Keçiören’de teleferikte kurtarma tatbikati yapti.

Jandarma Komando Özel Asayis Komutanligi tarafindan gelen egitim yapma talebini memnuniyetle kabul ettiklerini ve arama kurtarma timlerini Keçiören’de agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirten Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Askerimize, polisimize ve tüm güvenlik güçlerimize kapimiz sonuna kadar

açiktir. Onlarin çalisma ve egitim faaliyetine destek vermek bizim temel görevimizdir. Jandarma Arama Kurtarma Timlerimizi ilçemizde agirlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Insallah herhangi bir kaza ve afet yasanmaz. Ancak onlarin varligi bizlere güven veriyor. Her bir askerimizden, jandarmamizdan, arama kurtarma ekibimizden Allah razi olsun. Rabbim hepsine kolaylik versin” dedi.

Kaynak: İHA