Kaymakam Olma Hayali Ile Engelleri Asan Genç Kiza Destek Sözü

Tokat Valisi Numan Hatipoglu, kaymakam olma hayali ile engelleri asan üniversite ögrencisine destek vereceklerini söyledi.

Kaymakam Olma Hayali Ile Engelleri Asan Genç Kiza Destek Sözü
Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü 3. sinif ögrencisi Esma Bezgin (21), Serebral palsi hastaligina karsi azmi ile örnek oluyor. Kaymakam olma hayali ile çiktigi yolda dikkatleri çeken Bezgin’i, Vali Hatipoglu makaminda konuk etti. Vali Hatipoglu, azim ve kararliligi ile engelleri asan genç kizi tebrik ederek, “Ülkemiz son 20 yilda sosyal hizmet alaninda ve engellilerin hayata katilmasi anlaminda bir devrim yasadi. Bu devrim de bizim ülkemizi uluslararasi normlarin çok üstüne tasima noktasindaki azmimizle birlikte devam edecek. Sayin Cumhurbaskanimiza bu noktada sükran burçluyuz. Toplumda bakisi ancak liderler ve onlarla birlikte idareciler degistirecekler. Bizler de bu noktada örnek olmaya onlara hayatin her alaninda katki sunmaya hazir olarak çalisiyoruz. Esma kizimiz insallah hayaline kavusur. Kariyer mesleklerin hepsi birbirinden degerli meslekler. Kaymakamlik da onurlu bir meslek. Nihayetinde çiktigi yol çok güzel bir yol. Biz kendisine de Valilik olarak her türlü destegi verecegiz. Bu azimlerin hiç bitmemesi ve solmamasini temenni ediyoruz” dedi.

Esma Bezgin ise hayallerinin pesini birakmayacagini belirterek “Ben de önce kaymakam sonra vali olmak istiyorum. Sayin Valimizi örnek alip izinden gitmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA